Your Meeting Registration

Professionele software voor het registreren van de deelnemers en abstracts is onontbeerlijk

“Hoe zorg ik ervoor dat deelnemers soepel en eenvoudig online registeren voor mijn bijeenkomst?

Kan er ook een inhoudelijke bijdrage (abstract) ingediend en een hotelkamer geboekt worden?

Bestaat er een mogelijkheid om deelnemers onderling met elkaar in contact te laten komen?

Is het zinvol om een App te ontwikkelen?

Hoe staat het met de online betalingsmogelijkheden?

Wat moet ik doen als er een workshop vol is…..?”

Als congres organisator stel je jezelf legio vragen voordat je begint met de opzet van de deelnemersregistratie. Je hebt behoefte aan een expert die je op weg helpt zodat jij je op de opzet en inhoud van het programma kunt blijven focussen.

Your Meeting Experts is deze expert! Wij nemen van A-Z de begeleiding en invulling van de online deelnemersregistratie uit handen zodat jij je kan richten op een soepel verloop van de bijeenkomst.

Wij maken gebruik van een geavanceerd registratiesysteem; de deelnemer doorloopt stapsgewijs alle relevante vragen en geeft zich via een keuzemenu op voor diverse workshops, diner seating en eventueel een hotelreservering. Ter afsluiting rekent de deelnemer af door middel van een factuur, iDeal of een credit card,

Mocht de deelnemer van workshop willen switchen, dan kan hij zelf weer inloggen om zijn registratie aan te passen. Zonder dat jij het in de gaten hebt.

Deelnemers, exposanten en sprekers ‘ontmoeten’ elkaar in de online omgeving voor het maken van afspraken.

Het systeem biedt tools om je bijeenkomst in een projectmanagement omgeving (planning, budget, online deelnemersregistratie en rapportage, deelnemers statistieken) op te zetten. Wij bieden een geordend software systeem zodat jij verlost bent van Excellijstjes.

Hebben wij je interesse gewekt en ben je toe aan contact met een expert die je helpt met het structureren van je bijeenkomst?

Laat je dan adviseren door één van onze experts.

Neem contact met ons op. Dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarbij we je vijf tips voor een succesvolle en onvergetelijke bijeenkomst geven.