Your Meeting Consultancy

Het beste advies waar je naar op zoek bent over jouw congres
Slider

Voor een succesvolle bijeenkomst is veel voorbereiding en organisatie nodig. Er zijn veel details die je wilt meenemen voor succes. En die details zijn voor elke bijeenkomst belangrijk, van een meerdaags internationaal congres tot bedrijfsuitje.

Je kunt op twee manieren kiezen voor consultancy. Je kunt advies van ons krijgen als onderdeel van een groter traject of je kunt een losse adviessessie bij ons aanvragen. Wij stappen graag in de adviesrol om met je te sparren over je bijeenkomst. Your Meeting Experts heeft vele jaren ervaring en we doen dit met groot plezier.

Kies je voor advies, dan komen we samen tot inzichten en antwoorden. In een adviessessie komen de volgende vragen naar voren:

  • Welke locatie sluit het beste aan bij je behoefte?
  • Hoe organiseren we een hybride evenement?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de juiste mensen naar onze bijeenkomst komen?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we binnen het budget blijven?
  • Hoe regelen we alle logistieke zaken, de audio visuele benodigdheden, de catering en de opzet en inhoud van het programma?

Your Meeting Experts heeft een uitgebreid meeting branche netwerk, zowel nationaal als internationaal. Alle deelnemers van deze coöperatie hebben ruim 25 jaar ervaring in meetings. Hierdoor kunnen we je het beste advies geven dat past bij jouw concept.