Your Meeting Expert – Martijn Reinhold

Martijn’s specialisme: Ontwerpen en organiseren van inspirerende internationale wetenschappelijke congressen, hands-on workshops en technologie vraag en aanbod matchmaking bijeenkomsten.

Martijn heeft meer dan 25 jaar ervaring in alle congres aspecten: van het ontwerpen van concepten tot het organiseren van workshops, hands-on training courses, matchmaking bijeenkomsten en wetenschappelijke congressen in een internationale context.
Opdrachtgevers waarderen hem voor zijn enthousiasme, creativiteit, klantgerichtheid en inhoudelijke kennis en kunde.

Wie is Martijn?

Martijn is iemand die mogelijkheden ziet en die samenwerking omarmt. En interesse heeft in innovatieve ontwikkelingen. Al op jonge leeftijd leerde hij zijn tafels op de computer. Door de interesse in techniek heeft hij met veel plezier verschillende bijeenkomsten ontwikkeld en georganiseerd voor de Nederlandse Technische Vereniging voor Installaties in Gebouwen TVVL, Federatie van Technologie Branches, MinacNed en DevLab.

Naast het organiseren van bijeenkomsten die belevingen zijn en die inspireren. Is Martijn wekelijks op de Eem te vinden. In een roeiboot wordt het retourtje Amersfoort – Baarn geroeid. Naast de wekelijkse roeitochten is Martijn ook de uitdaging aangegaan om met een team de tocht der tocht de ‘Elfstedenroeimarathon’ binnen 24 uur te volbrengen. Naast twee keer deze marathon succesvol te hebben geroeid, heeft hij meerdere keren de logistieke zaken en de catering voor de Amersfoortse ploegen georganiseerd.

Hoe het ooit begon…

De interesse voor het congresvak werd gewekt door Martijn zijn vader, Peter Reinhold. In 1993 was Peter Reinhold lid van het organisatie comité wat een internationaal congres in het MECC organiseerde. Na zijn HBO studie Management Facilitaire Dienstverlening is Martijn in 1995 begonnen met het organiseren van zijn eerste internationale medisch wetenschappelijke congressen.

Sinds 2015 zet hij zijn ervaring en talenten in bij zijn eigen congresbureau ReinHolding Meetings en binnen het internationale hightech consortium enablingMNT. Vanaf 2017 doet hij dit voor Your Meeting Experts.

Zijn werkvelden zijn: microsystemen, nanotechnologie, hightech, wetenschap, technische installaties in gebouwen en gezondheidszorg.

+31 (0)6 12 29 79 14 –