Your Meeting Expert – Odette Jansen

Expertise: Meeting Consultancy / Meeting Management / Meeting Registration

Al 25 jaar organiseert Odette nationale en internationale congressen, inmiddels zijn dit er honderden. Zij richt zich hierbij op het project- en onsite management.
Opdrachtgevers complimenteren haar over de plezierige samenwerking, het oog voor details en het denken in creatieve oplossingen.

Wie is Odette?

Odette combineert een wereldse instelling met een nuchtere mindset. Ze organiseerde congressen in vele wereldsteden, is nieuwsgierig en bezoekt beurzen om bij te blijven. Waarin? In de wereld van de congressen natuurlijk!

Ze is een echt buitenmens en brengt haar vrije tijd het liefst zwemmend, wandelend of fietsend door.

Met liefde woont ze in de parkrijke omgeving van Arnhem, startpunt van haar vele wandelingen en fietstochten. Daar vindt je haar ook regelmatig in het filmtheater waar ze als vrijwilliger werkt.

Odette speelt en kijkt graag tennis en was twee keer op Roland Garros, als toeschouwer ;-). Op vakantie in New York bij vrienden ging ze speciaal kijken bij het Arthur Ashe Stadium, hoofdstadion van de US Open en tevens grootste stadion in de wereld van het tennis. Gewoon voor dat gevoel daar.

Hoe het ooit begon..

Odette is ooit gestart bij een marketingbureau, met een bachelordiploma marketing op zak. Daar bleek dat ze goed kon verbinden en organiseren. Voor een Amerikaanse vereniging organiseerde ze internationale conferenties in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Odette werkt als PCO (Professional Conference Organiser) met als specialisatie de organisatie van meerdaagse internationale wetenschappelijke congressen.

Sinds 2014 zet ze haar ervaring en talenten in bij haar eigen congresbureau Odette Organiseert. Vanaf 2017 doet ze dit voor Your Meeting Experts.

In het verleden werkte Odette onder andere voor:

  • het congresbureau van de Universiteit Utrecht
  • het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn
  • Europoint B.V.
  • International Association of Drilling Contractors (Houston, USA)

+31 (0)6 25 06 52 98 –