Your Meeting Expert – Renée de Winter

Renée haar expertise: Hotelaccommodatie, Congrestool, Maatwerk. De puntjes op de i.

Renée heeft een mateloze fascinatie voor hotels. Inmiddels heeft ze er duizenden gezien, maar ze voelt het nog altijd zodra ze een hotel binnen stapt. Dan gaat haar hartslag iets omhoog, dan wordt ze alerter, frisser, wakkerder. De levendigheid, de sfeer, de spanning: een hotel is een micro universum waar altijd iets gebeurt. En waar de tijd nooit stil staat.

Wie is Renee?

Ze maakte van hotellerie haar vak. Ging naar de hotelschool en maakte carrière als sales manager bij een internationaal hotelketen. Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf. Ze ontwikkelde een online tool waarmee ze hotelkamers kan boeken voor congressen en bijeenkomsten. Ze werkt door heel Nederland maar soms ook daarbuiten. Samen met haar team maakt ze uw congres tot een succes. Naast het boeken van accommodaties gaat ze er in het weekend graag op uit met haar oude houten boot uit Italië, maakt ze haar eigen oorbellen en werkt ze graag in de tuin.

Hoe het ooit begon..

Het is haar met de paplepel ingegoten en het was voor haar een vanzelfsprekende stap na de hotelschool om de hotellerie in te gaan. In de hotels heeft ze dan ook ervaring opgedaan op alle afdelingen en die ervaring deelt ze nu graag met u. Het afgelopen jaar heeft het team van Renée meer dan 25 congressen geholpen aan hotelaccommodatie en dat is iets waar ze trots op is.

+31 (0)85 48 68 800 –