Your Meeting Expert – Yvonne van Oosterom

Expertise: Meeting ConsultancyMeeting ManagementMeeting Registration

Meer dan 25 jaar organiseert Yvonne al nationale en internationale congressen die in Nederland plaats vinden. Yvonne richt zich op de deelnemersregistratie en logistieke organisatie.

Met Yvonne in je team kan je je echt helemaal op de inhoud van je bijeenkomst richten.

Opdrachtgevers complimenteren haar over de fijne samenwerking, haar proactieve houding, inventiviteit, hoge spin-in-het-web factor en kennis van zaken.

Wie is Yvonne?

Yvonne heeft een diepgewortelde liefde voor het vak waarmee ze ruim 25 jaar geleden in aanraking kwam. De afgelopen decennia vond Yvonne veel werkplezier in de technische ontwikkelingen. Bij elk nieuw product en/of dienst toetst ze graag de meerwaarde dit kan bieden voor congressen.

Geboren en getogen in het Groene Hart trekt Yvonne er in de zomer graag op de fiets op uit. Lekker door de polder of richting het strand. In de wintermaanden kan je Yvonne vaak vinden in de sporthal. Op de tribune als trouwe supporter van haar twee volleybal spelende tieners of als vrijwilliger om het bestuur te ondersteunen bij de communicatie.

Hoe het ooit begon…

Na mijn opleiding begon haar carrière in Leiden als cursuscoördinator. Hier ontdekte zij haar passie voor het organiseren. Na drie jaar vond ze een nieuwe uitdaging bij het NIZW in Utrecht op het congresbureau. Hier leerde ze de fijne kneepjes van het vak. In de avonduren ronde ze haar studie HBO Communicatie af. Vanaf 2012 zet Yvonne haar kennis en ervaring in voor Congres4u en vanaf 2017 ook voor Your Meeting Experts.

+31 (0)6 13 36 87 99 –