Your Meeting Experts

Your Meeting Experts is een collectief van professional congres organisatoren die kennis en expertise met elkaar delen. Met bijna een eeuw aan ervaring in het ontwikkelen en organiseren van aansprekende en inspirerende internationale wetenschappelijke congressen, hands-on workshops en netwerk verstevigende bijeenkomsten. Daarnaast hebben we een groeiend, uitgebreid en divers netwerk waardoor wij je spil kunnen zijn.

Your Meeting Expert – Odette Jansen

In de afgelopen 25 jaar heeft Odette honderden één- en meerdaagse nationale en internationale congressen en evenementen georganiseerd. Ze heeft haar talenten onder meer ingezet bij de congresbureaus van de International Association of Drilling Contractors, Europoint B.V., Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn, Universiteit Utrecht en Odette Organiseert.
Haar werkvelden zijn: wetenschap, zorg en welzijn, politiek, onderwijs, farmacie, gezondheidszorg en olie en gas.

odette@yourmeetingexperts.nl – +31 (0)6 25 06 52 98 –

 

Your Meeting Expert – Yvonne van Oosterom

In de afgelopen 25 jaar heeft Yvonne haar expertise en ervaring ingezet voor honderden nationale / internationale congressen.
Zij heeft haar talenten onder meer ingezet bij het congres bureaus van het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn, Nederlands Jeugdinstituuut, Vilans, Congresso en Congres4u.
Haar werkvelden zijn: zorg en welzijn, onderwijs en ict.

yvonne@yourmeetingexperts.nl – +31 (0)6 13 36 87 99 –

 

Your Meeting Expert – Martijn Reinhold

Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring in ontwikkelen en organiseren van inspirerende internationale congressen, hands-on workshops en match making bijeenkomsten. Met name op het gebied van microsystemen & nanotechnologie, gezondheidszorg, installaties in gebouwen, commercialisatie, valorisatie, wetenschap en business to business. Hij heeft grote ervaring in alle aspecten van het ontwerpen van concepten tot het organiseren van workshops, hands-on training courses en bijeenkomsten in een internationale context; zoals: meeting design, meeting management, verbinden van mensen (technologie vraag en technologie aanbod) als verbinding leggen tussen wetenschap en bedrijfsleven. En heeft hij een uitgebreid meeting branche netwerk, zowel nationaal als internationaal.
Hij heeft deze talenten ondermeer ingezet bij Conference Agency Limburg, Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen TVVL, Vereniging Contamination Control Nederland – VCCN, De Congres organisatie van het Academisch Medisch Centrum, BCD Meetings & Incentives, FHI, federatie van technologiebranches, MinacNed – vereniging voor microsystemen en nanotechnologie, DevLab – Development Laboratories, enablingMNT Meetings en ReinHolding Meetings.
Zijn werkvelden zijn: gezondheidszorg, wetenschap, microsystemen & nanotechnologie, smart maintenance, installaties in de gebouwde omgeving en hi-tech.

martijn@yourmeetingexperts.nl – +31 (0)6 12 29 79 14 –

Your Meeting Expert – Renée de Winter

Aan ervaring geen gebrek! Na de hotelschool in Amsterdam werkte Renée voor de Bilderberg Groep en Hilton International en had ze haar eigen bedrijf. Sinds april 2015 kan ze al haar positieve energie en nieuwe ideeën kwijt in HMC reservations. Ze combineert haar bedrijf met een druk gezin, maar waait regelmatig uit op het strand in Zeeland.
renee@yourmeetingexperts.nl – +31 (0)85 48 68 800 –

Laten we elkaar ontmoeten

Geïnteresseerd in een succesvolle en onvergetelijke bijeenkomst? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarbij we je vijf tips voor een succesvolle en onvergetelijke bijeenkomst geven.