Site Overlay

Your Meeting Experts

Your partner in conferences

Je bent op de juiste website beland als je een (wetenschappelijk) congres wilt organiseren. Bij Your Meeting Experts ondersteunen wij jou bij de organisatie van een congres of meeting. Dat doen wij op de volgende manieren.

Wij ontwerpen met jou een concept voor je congres. Het concept is gericht op werkvormen waarmee jij het beste uit je deelnemers haalt. Daarnaast geven we advies over alle randvoorwaarden, zoals locatie, kosten en apparatuur. Verder kun je met een gerust hart de logistiek aan ons overlaten. Wij nemen dan de plannen en het draaiboek op ons en onderhandelen met derde partijen, zodat jij de beste deals krijgt.

Met onze ervaring kennen we veel locaties in Nederland en hebben wij contacten in Europa. We helpen je dan ook graag met de keuze voor een passende locatie. Tot slot hebben wij een geavanceerde deelnemersregistratie. Met dit systeem nemen wij jou de website, betaling en al het e-mailverkeer uit handen. Zo voorkom je dat er communicatie verloren gaat of tussen je andere mail terechtkomt.

Diensten

Over ons

Klanten

Projecten