Site Overlay

Wie is Odette?

Expertise

 Consultancy
 Management
 Registration

Contact

+31 (0)6 25 06 52 98
LinkedIn

Al 25 jaar organiseert Odette nationale en internationale congressen, inmiddels zijn dit er honderden. Zij richt zich hierbij op het project- en onsite management.

Odette houdt van uitdagingen en is proactief.  In juni 2020 volgde Odette een online training Online & Hybride Eventmanagement om voorbereid te zijn in het schakelen en ombuigen van fysieke bijeenkomsten naar online & hybride congressen. Ze is ‘op reis’ van congresregelaar naar congresontwikkelaar. Haar inspiratie haalt ze uit de training Event Design Certificate Program (Niveau 1).

Odette combineert een wereldse instelling met een nuchtere mindset. Ze organiseerde congressen in vele wereldsteden, is nieuwsgierig en bezoekt beurzen om bij te blijven. Waarin? In de wereld van de congressen natuurlijk!

Ze is een echt buitenmens en brengt haar vrije tijd het liefst zwemmend, wandelend of fietsend door. Met liefde woont ze in de parkrijke omgeving van Arnhem, startpunt van haar vele wandelingen en fietstochten.

Odette speelt en kijkt graag tennis en was twee keer op Roland Garros, als toeschouwer ;-). Gewoon voor dat gevoel daar.

Yvonne | Reneé | Wendelien