Site Overlay

Wie is Yvonne?

Expertise

Consultancy
Management
Registration

Contact

+31 (0)6 133 68 799
LinkedIn

Meer dan 25 jaar organiseert Yvonne al nationale en internationale congressen die in Nederland plaats vinden. Yvonne richt zich op de deelnemersregistratie en logistieke organisatie. Met Yvonne in je team kan je je echt helemaal op de inhoud van je bijeenkomst richten. Opdrachtgevers complimenteren haar over de fijne samenwerking, haar proactieve houding, inventiviteit, hoge spin-in-het-web factor en kennis van zaken.

Yvonne heeft een diepgewortelde liefde voor het vak waarmee ze ruim 25 jaar geleden in aanraking kwam. De afgelopen decennia vond Yvonne veel werkplezier in de technische ontwikkelingen. Bij elk nieuw product en/of dienst toetst ze graag de meerwaarde dit kan bieden voor congressen.

Geboren en getogen in het Groene Hart trekt Yvonne er in de zomer graag op de fiets op uit. Lekker door de polder of richting het strand. In de wintermaanden kan je Yvonne vaak vinden in de sporthal. Op de tribune als trouwe supporter van haar twee volleybal spelende tieners of als vrijwilliger om het bestuur te ondersteunen bij de communicatie.

Odette | Reneé | Wendelien