Site Overlay

Word jij onze nieuwe expert?

Your Meeting Experts is een coöperatie met een zeer ervaren team van experts en co-experts. Een van onze experts is jouw vaste contactpersoon voor consultancy, management en registratie. Voor specialistische kennis zetten wij onze co-experts in, aangevuld met specialisten en leveranciers uit ons uitgebreide netwerk in de congres- en evenementenbranche.

Kernwaarden van ons team zijn; experts, actief, innovatief, beleving, betrokken en persoonlijk.

Ervaring

De leden van Your Meeting Experts zijn, ieder afzonderlijk, al meer dan 25 jaar actief in het ontwikkelen en organiseren van nationale en internationale, één- en meerdaagse (wetenschappelijke) congressen, symposia, festivals, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Complementariteit

Samenwerken draait om complementariteit. Your Meeting Experts biedt de mogelijkheid om projecten aan te nemen, waar je als zelfstandig professional niet de kennis en / of capaciteit voor hebt. Elkaars producten / diensten op de markt brengen, aangaan van aanbestedingen.

Netwerken

Your Meeting Experts biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars netwerk. Netwerken doen we tijdens onze ontmoetingen of informeel via e-mail, Whatsapp of telefonisch.

Inkoopvoordeel

Your Meeting Experts streeft naar het maken van prijsafspraken met diverse externe leveranciers.

In onze coöperatie kan je als zzp’er profiteren van de voordelen van een collectief. Ben je benieuwd wat lidmaatschap voor jouw kan betekenen?  Gebruik dan het formulier hieronder of stuur een mail.